Fagforeningas forside - Fagforbundet

Fagforeningas forside arkiv

Folkefest på Torget 1. september

Fagforbundet Troms og fagforeningene i Tromsø var sammen med LO Tromsø om stort arrangement på torget i Tromsø lørdag 1. september. Fagbevegelsen "eide" torget med både scene og Fagforbundets store telt, - og det faktum at høstsola var fra sin beste side bidro til noen flotte timer på torget.

Ledersamling for fagforeningsledere og ungdomstillitsvalgte

Fagforeningsledere og ungdomstillitsvalgte hadde en flott samling 15. og 16. august der det overordna temaet var "Kommunevalg 2007 og fagforbundet Troms".

Fagforbundet Troms på torget i Harstad

Fagforbundet Troms var torsdag 30. august på torget i Harstad sammens med Fagforbundet Kvæfjord, Harstad og UNN Harstad. Målet med dagen var å oppfordre folk til å bruke stemmeretten

Folkefest på Torget 1. september

Fagforbundet Troms oppfordrer alle sine medlemmer om å møte på torget lørdag 1. september.

Ufrivillig deltidsarbeid - hvilke politikere vil ta grep?

Når vi går til valg i september velger vi hvem som skal være våre arbeidsgivere i kommende periode. Fagforbundet oppfordrer innbyggerne til å stemme på politikere som tar ufrivillig deltid på alvor!

Tariffavtaler, konkurransebegrensende for hvem?

Ønsker vi som lønnsmotakere å gi makten til et parti som definerer våre landsomfattende tariffavtaler som konkurransebegrensende? Fremskrittspartiet definere våre avtaler som begrensende for at et markedesøknomiske system skal fungerer, og det er rett, men vil vi som lønnsmotakere støtte dette?

Fylkesstyret på besøk i Storfjord

22.august var fylkesstyret i Storfjord. I den forbindelse var vi på arbeidsplassbesøk i kommunen.

Møte i Tromsø med fagforeningsledere og ungdomstillitsvalgte

Fagforbundet Troms skal den 15. og 16. august møte alle fagforeningsledere og ungdomstillitsvalgte i alle kommunen i Troms.

Verv og vinn!

Ungdomsutvalget sparker i gang årets vervekonkurranse, der du kan vinne fine premier! Konkurransen pågår i perioden 1. juni til 31. desember.