Fagforeningas forside - Fagforbundet

Fagforeningas forside arkiv

Vinnerne av vervekonkuransen 2007 er trukket!

I perioden 1. juni til 31. desember 2007 arrangerte ungdomsutvalget i Fagforbundet Troms en vervekonkuranse. Alle ververe og nyinnmeldte medlemmer under 30 år var med i trekningen av fine premier. Vinnerne er nå trukket.

Ja til omstilling, men nei til privatisering (Nordlys 22.10.07)

Fagforbundet Ungdom ønsker å være med på å videreutvikle offentlig sektor og samfunnets velferdsordninger.

Ideologikurs for Fagforbundet Troms

Arrangeres 27.-28. november 2007 i Tromsø

Tariffkonferanse og representantskap i november

Tariffkonferansen og Representantskapsmøtet i Fagforbundet Troms skal avholdes på Grand Nordic Hotel i Harstad 7. - 8. november.

Fagforbundet avd 404 UNN står uten SKKO

I flere år har UNN-barnehagene hatt outsourcing og privatiseringsspøkelset hengende over seg. 15. september overtok Tromsø kommune barnehagene til UNN

Ungdomskonferansen er over - og Troms bør være fornøyd!

Fagforbundets 2. ordinære ungdomskonferanse ble avsluttet 21. september. I løpet av fire hektiske dager ble kursen for de to neste årene staket ut.

Arthur Arntzen om humor i arbeidslivet

14. september hadde fagforeningene i sørfylket invitert til en kveld på kulturhuset i Harstad. Det var nesten 700 medlemmer fra Fagforbundet tilstede i salen for å høre Arthur Arntzen snakke om humor i arbeidslivet.

Hele stillinger til alle som ønsker det i Tromsø kommune

Tromsø Arbeiderparti og Tromsø SV har lovet fulle stillinger til alle som ønsker det i Tromsø kommune

Folkefest på Torget 1. september

Fagforbundet Troms og fagforeningene i Tromsø var sammen med LO Tromsø om stort arrangement på torget i Tromsø lørdag 1. september. Fagbevegelsen "eide" torget med både scene og Fagforbundets store telt, - og det faktum at høstsola var fra sin beste side bidro til noen flotte timer på torget.