Fagforeningas forside - Fagforbundet

Fagforeningas forside arkiv

Fylket og fagforeningene sammen om arbeidsplassbesøk

Fylkesstyret i Fagforbundet Troms har tidligere vedtatt at fylket i 2011 skal gjøre arbeidsplassbesøk sammen med alle fagforeningene i Troms. 15. og 16. juni var opplæringsansvarlig og fylkesleder i Dyrøy og Salangen på besøk.

Hele Troms' helsefagarbeider

Fredrik Nicolaisen som jobber på Seljebergan boenhet i Lenvik stakk av med tittelen "Hele Troms' helsefagarbeider"

Opplæring i trepartsamarbeid og avtalen rundt "Sammen om en bedre kommune"

Fagforbundet Troms satser på opplæring i trepartsamarbeid og avtalen rundt "sammen om en bedre kommune. Opplæring med inntil 5 tillitsvalgte fra hver fagforening ble kjørt i Tromsø 30. - 31. mai.

seksjonssamling i Tromsø 11. mai

Seksjonene i Troms har avviklet regionsamlinger for seksjonslederne i fagforeningen, 9. mai i Harstad, 10. mai på Finnsnes og 11. mai i Tromsø.

Fagforbundet Troms ungdom holdt appell i Tromsø 1. mai

Nestleder i Fagforbundet Troms sitt ungdomsutvalg, Stein Arnold Kristiansen, holdt appell under 1. mai feiringa i Tromsø.

Fagforbundet Troms avholdt Fylkesmøte 29. - 30. mars

Grand Hotell i Tromsø var møtearena da Fagforbundet Troms avholdt fylkesmøte 29. - 30. mars. 89 delegater og gjester var samlet for å gjennomføre vedtektsfesta oppgaver som er tilknytta Fylkesmøte, som behandling av årsberetning, regnskap, handlingsprogram, budsjett og foreta valg.

Stor felles medlemsfest for Lavangen, Salangen og Gratangen

I forbindelse med årsmøtene i slutten av januar slo fagforeningene i Lavangen, Salangen og Gratangen seg sammen og holdt en flott medlemsfest

Årsmøter i fagforeningene i Troms

Fylkesledelsen har siste uka i januar vært på reisefot ut til årsmøtene i fagforeningene i Troms. Det har vært vel gjennomførte årsmøter vi har fått gjeste.

Katrine og Synnøve klar til å besøke private barnehager i Troms

Katrine Storbakk og Synnøve Wiggen er frikjøpt for å drive vervekampanjen i private barnehager i Troms.