Fagforeningas forside - Fagforbundet

Fagforeningas forside arkiv

Fylket gjestet årsmøte i Fagforbundet Salangen 25.01.13

Administrasjonssekretær Line Holsbøe og nestleder Hilde Bernhardsen var inviterte gjester og deltok på årsmøte i Fagforbundet Salangen.

Historisk årsmøte i Harstad lørdag 26. januar

Som en følge av kommunesammenslåing mellom Bjarkøy og Harstad, var det duket for sammenslåing også av fagforeningene i de samme kommunene.

Fylket gjester Fagforbundet Nordreisa under årsmøte 25. januar

Ungdomstillitsvalgt og fylkesleder var inviterte gjester under Fagforbundets årsmøte i Nordreisa.

Ingen tid å miste - bli med på nødhjelpsstafetten nå!

Mens fagforening på fagforening i Fagforbundet bevilger penger og sender stafettpinnen videre, raser vinterstormene i leirene for syriske flyktninger.

Markeringer for de lengeværende barna i norske asylmottak - Nord-Norge er med!

12. januar var det nasjonale markeringer for de lengeværende barna i norske asylmottak i 22 byer og tettsteder i landet. I Nord-Norge var det markeringer i Bodø, Harstad, Bardu, Tromsø og Vadsø.

12. januar - nasjonal markering for asylbarna - markeringer tre plasser i Troms; Harstad, Bardu og Tromsø

Lørdag 12. januar 2013 vil det bli en nasjonal markering av situasjonen til de 544 lengeværende asylbarna i Norge. Kampen for asylbarna føres også i Fagforbundet – blant annet med landsstyreuttalelse og uttalelse i eget representantskap i Fagforbundet Troms.

Ny tilsatt administrasjonssekretær i Fagforbundet Troms

Da har vi den glede å orientere om at Monika Flengstad Hansen nå er fast tilsatt som administrasjonssekretær i Fagforbundet – med arbeidssted i Fagforbundet Troms. Monika har vært hos oss i over 1 ½ år som vikar under sykefravær.

Fagforeninger støtter flyktninger i krigsherjede Syria

På Fagforbundets landsstyremøtelandstyremøtet i desember startet Fagforbundet Larvik-Lardal en innsamlingsaksjon for å støtte flyktninger i krigsherjede Syria og innvilget kr 5000,-.

Representantskapsmøte i Fagforbundet Troms 20. – 21. november

Siste representantskapsmøte for Fagforbundet Troms i 2012 var lagt til Harstad. Forbundets aktiviteter for 2013 var satt på dagsorden.

Fagforbundets solidaritetsprosjekt for det Palestinske folket – hva skjer i Gaza nå?

Vi kjenner alle til Fagforbundet solidaritetsprosjekt som vi har sammen med Norsk Folkehjelp – for det palestinske folket. Gjennom prosjektet foretar Fagforbundet reiser til Libanon, Vestbredden og Gaza.