Fagforeningas forside - Fagforbundet

Fagforeningas forside arkiv

Arbeidsplassbesøk på renholdernes dag

7. desember er renholdernes dag

Helsefagarbeidere – gratulerer med dagen!

Fagforbundet gratulerer alle landets hjelpepleiere, omsorgsarbeidere og helsefagarbeidere med Den europeiske dagen for helsefagarbeidere 26. november.

Høies planer skaper utrygghet

Regjeringen og helseminister Bent Høie (H) la i dag fram forslag til nasjonal helse- og sykehusplan. I første omgang ser det ut til at fem-seks lokalsykehus mister kirurgiske akuttfunksjoner.

Julemesse

For første gang har kontorfellesskapet i Tromsø arrangert julemesse.

Koordineringsledd BUF-Etat Region Nord

Det har vært avholdt møte i koordineringsleddet for Buf-etat region nord 2. - 3. november. Her deltok representanter fra fagforeninger, fylkesrepresentanter fra Fagforbundet Nordland, Troms og Finnmark, regionstillitsvalgt, vara regionstillitsvalgt og hovedverneombudet.

Full seier for renholderne i Tromsø

Tromsø kommune og ISS er blitt enige om å kansellere avtalen som ble inngått i oktober om å konkurranseutsette renholdet i kommunen.

Fagforbundet ungdom fornyet seg selv

Nytt navn, ny politikk, ny nestleder og nytt ungdomsuvalg. Det ble travelt på Fagforbundet ungdom sin landskonferanse.

Avvikler parlamentarismen – sparer 10 millioner

Valgvinnerne i Tromsø lanserte onsdag sin nye politiske plattform, hvor de blant annet foreslår å avvikle den sterkt kritiserte parlamentariske styringsformen. Den AP-leda koalisjonen setter også en stopper for all privatisering av offentlige tjenester.

Til topps i yrkes-VM

– Det er helt sykt, tenk at jeg fikk gull! sier helsefagarbeider Jenny Marlen S. Fossan etter gull i Yrkes-VM i Brasil.

Vernepleiere har viktig tverrfaglig kompetanse

I oktober inviterer Fagforbundet vernepleiere, miljøterapeuter og miljøarbeidere til faglig konferanse. – Vi er opptatt av tverrfaglig samarbeid og det stemmer bra overens med vernepleierens rolleforståelse og oppgaver, sier leder i Seksjon helse og sosial, Raymond Turøy.