Fagforeningas forside - Fagforbundet

Fagforeningas forside arkiv

Fagforbundet oppdaterer (nr. 4-2018)

Les om nytt nettverk for barnehagelærere, folkemøte om tvangssammenslåingen av Troms og Finnmark, forberedelser til kommunevalget 2019, med mer!

Fagforbundet oppdaterer (nr. 3-2018)

Les mer om medlemsmøte 5. juni, oppsummering av 1. mai, ny offentlig pensjonsavtale og status for årets tariffoppgjør, med mer.

Fagforbundet oppdaterer (nr. 2-2018)

Les siste nytt fra din lokale fagforening. Viktig nå: 1. mai-programmet, pedagognormen, uravstemning om ny tjenestepensjonsordning, sekstimersdagen, og tariff-forhandlingene 2018.

- Bruk stemmeretten i uravstemningen

PENSJONSFORHANDLINGENE: Styret i Nord-Norges største fagforening anbefaler medlemmer å stemme nei til ny pensjonsordning. Leder for Fagforbundet Tromsø kommune Erik J. Jørgensen (25) mener forhandlingsresultatet vil slå brutalt ut for stor del av foreningens medlemmer.

Pensjon - hva står på spill

Fagforbundet har samlet 10 vanlige spørsmål om pensjon.

Tillitsvalgt i barnehage? Les dette!

Det er kommet viktig informasjon fra forbundet om pedagognormen, og hva den betyr for den tillitsvalgte. Les om din rolle her.

Fagforbundet oppdaterer (nr. 1-2018)

Fagforbundet oppdaterer! Les alt om ny hovedtillitsvalgt, foreslåtte kutt i helse & omsorg, kommende arrangementer, med mer.

Oppsummering av årsmøtet 2018

Her kan du få fullt innblikk i valg, uttalelser, handlingsplan og årsberetning som ble vedtatt på årsmøtet 25. januar.

Se Eriks tordentale om TISA

På Fagforbundets landsmøte, som pågår denne uka i Oslo, leverte leder for Fagforbundet Tromsø kommune en "tordentale" mot TISA/TTIP. Se video her!

Vel gjennomført Fase 1-kurs

I september gjennomførte vi Fase 1-kurs for våre tillitsvalgte. Kurset gir en grunnleggende innføring i blant annet arbeidsmiljøloven, hovedavtalen og hovedtariffavtalen.