6. september – Fagforbundet Troms besøker Skjervøy - Fagforbundet

6. september – Fagforbundet Troms besøker Skjervøy

Etter fire timers tur i flott høstvær ankom vi Skjervøy der hovedtillitsvalgt Solfrid Hansen og fagforeningsleder Sissel Moksnes tok godt imot oss på fagforeningskontoret. Etter en god prat og lunsj var vi klare til å besøke arbeidsplassene.

Først gikk turen til hjemmetjenesten som er samlokalisert med sykehjemmet på Skjervøy.

Til venstre: hovedtilitsvalgt Solfrid, tillitsvalgt Irene, fagforeningsleder Sissel og nestleder i Fagforbundet Hilde
Til venstre: hovedtilitsvalgt Solfrid, tillitsvalgt Irene, fagforeningsleder Sissel og nestleder i Fagforbundet Hilde


Her traff vi også Fagforbundets tillitsvalgt i hjemmetjenesten Irene Toresen. Irene er også leder for seksjon helse og sosial (SHS) på Skjervøy.

Irene viste oss rundt i hjemmetjenestens lokaler før vi ble invitert i møte med medlemmene. Her traff vi engasjerte arbeidstakere som var fornøyd med både arbeidsplassen og Fagforbundet lokalt. Få dager før valget forsikret de at stemmeretten – den var til for å brukes.

Etter besøket på hjemmetjenesten ble vi vist rundt på avlastnings og omsorgsboligen for funksjonshemmede barn. En arbeidsplass som imponerte med sine fine lokaler med gode praktiske løsninger.

Til sist var vi i nyoppussede Vågen barnehage, der vi blant andre traff styrer Torill Markussen.Takk til Fagforbundet Skjervøy for tilrettelegging for arbeidsplassbesøkene! En interessant dag sammen med dere og medlemmer på arbeidsplassene som vi fikk besøke.